Olen tänä syksynä tehnyt ihka ensimmäiset pesukonehuovutus kokeiluni ja täytyy sanoa että kantapään kautta oppii... Sain viime jouluna kummitädiltäni lahjaksi ihanan lämpimät tossut ja innostuin siis itsekin kokeilemaan Huopanen lankaa.
Ja nyt, elkää naurako! Tässä ekat "mallitilkut"... Punaisella tehty kallo on lapun päälle kirjailtu, oli tosi hankala, ja lopputulos melko hirvittävä (ja liian ylhäällä)! Tästä otin onkeeni ja vihreän kuvion teinkin neuloen. Malli omasta päästä ruutupaperille. Eka pesu 40C, ei huopunut juuri lainkaan joten toinen pesu 60C.

Nyt kysymyksiä teille jotka olette paljon Huopasesta tehneet; tuleeko pinnasta aina noin "röpelöinen"? Luin jostain että työ pitäisi "harjata" sen kuivuttua? Nämä tein nron 6 puikoilla, jos tekisi pienemmillä mahtaisiko pinnasta tulla tasaisempi?
Tein myös yhdet tossut kokeilumielessä, ne on (oli...) menossa lahjaksi joten ei kuvaa. Lopputulos oli yhtä kaamea kuin noissa patalapuissa, pinta hyvin epätasainen eivätkä olleet lainkaan niin hienot kuin ne jotka sain lahjaksi... Uh, Huopanen ja minä ei vaan taideta sopia yhteen...

1035745.jpg