...ahneel on paskane loppu??

Mul on tässä viime aikoina toi hulluratas pyörähtäny useampaan otteeseen ja kiivaasti. Nimittäin lankojen oston suhteen (ja muun oheissälän). Ei mitään rajaa eikä järjenhiventä missään. Ykskin sunnuntai-iltapäivä tässä taannoin, ku oli vähäsen tylsää, niin tilasin paristakin nettiputiikista yhtä sun toista. Ihan vaan ku oli tylsää... Siis en varsinaisesti tarvinnu mitään. Eikä oikeen ollu mitään suunnitelmissakaan, mutku. Ihan vaa, jos se inspis sieltä vaikka tulis sen paketin mukana. Joopajoo.

Sitten tuli toi Tallinnan reissu. Vikana iltana ennen lähtöä kiireellä hakemaan Blogilandiasta vielä osotteita, et tietää sit kato varmaan kiertää kaikki helevetin lankaputiikit. No senhän ties jo lähteissä miten siinä käy. (Sieltä tarttu mukaan muutakin, esim. muutamat puikot).

Nyt on siis lankaa enemmän ku laki sallii tai lääkäri määrää, ihan miten haluaa asian ilmasta. Pitäsköhän harkita jotain lääkitystä? Onko lanka-addikteille jotain omaa antabus-tyyppistä ratkaisua? Tää ei vaan kykene vastustamaan kiusausta kun jotain ihQuu on käden ulottuvilla! Tai hiiren ulottuvilla... :)

Ja sitte jotain muutakin mille ehkä pitäs tehdä jotain:
img1806pj9.jpg
Keskeneräisiä töitä VAAN neljä (plus ne pari juttuu, köh, jotka on alotettu about 10v sitte, köhköh)...

Ja kaikki vain siksi että;
1. Joku tilas vielä maaliskuussa salomon-huivin, lupasin ehkä juhannukseksi
2. En omista kevyttä kevät/kesä neuletakkia(mustaa), pakko saada joku krettu peittämään käsivarret, joten virkkaanpa tosta yhtäkkiä huivin hartioiden suojaksi, huom. deadline ens torstai, *ks, kjs*...no onpa booooriiiing
3. Ihan siis PAKKO saada tota Austermannin Stepiä ku kaikki sitä kehuu ja on se nii ihkuu JA koska en itseasiassa edes omista yksiäkään ehjiä TAI ite tehtyjä villasukkia, uskomatonta. No eihä suutari kakaroilkka kenkki ol
4. Neuleblogit koukuttaa. Siis ehdottomasti oli pakko alottaa Modular Tomten Jacket näin kesän kynnyksellä. Ja eikun tilaamaan netistä vähän EZ:n kirjoja... Olen helposti johdateltavissa.
img1807ur2.jpg

Ei sillä etteikö oo kiva vaihdella projektia, sanotaan nyt vaikka tunnin välein, jos alkaa niinku maistuu puulta toi *ks, kjs*. Mutku mullon semne paha taipumus et jos ne ei heti kohta valmistu, niin ne helposti hautautuu sinne "keskeneräisten projektien hautuumaalle". 

Erinomainen esimerkki tästä on edellä mainitut, melkein teini-ikäiset, lankamytyt jotka löyty tossa männä viikolla jostain kaappien kitusista. (Pakko tässä kohtaa ihmetellä noita kaappeja, et miten ihmeessä ne pystyy piilottelemaan kaikenlaista roinaa vuoskaudet??). Toinen tekele on jostain mohairista neulottu melkein valmis takki, takakpl näköjään puuttuu, alotettu. Ohjeesta ei hajuakaan. Kaavan oon näköjään piirtäny, onkohan tää joku "omastapäästä"? Toinen taas kivan näköisestä ja tuntuisesta entiedäehkäjotainpuuvillaa-kivastikiiltääjasilleen(vyötteet tietysti hukassa) tehty ehkä-mekko-taikka-tunika-tyyppinen-kyhäelmä, takakpl ok, etukpl:sta puuttuu tollaset parikyt kerrosta, ehkä? Jepjep.
Siinä killuu jopa 3.5 puikkokin paikallaan, toisesta ei havaintoja. Tässä kohtaa vois vaikka kysyä että WTF??? Ei minkäänlaista muistikuvaa kummastakaan tapauksesta, miks jätetty tolleen melkein valmiiks mut ei ihan? Veikkaanpa että on alkanu ketuttaa jo valmiiksi se edessä oleva langanpäiden päättely, kappaleiden pingotus, ja viimeisinpänä ja toki tylsimpänä: kappaleiden yhdistys.
Tai sitte TV:stä on vaan tullu just jotain tosi mielenkiintoista ja tärkeempää, esmeks 4D-dokkari tai jotain...

Just. Palatakseni otsakkeen kysymykseen, joo ehkä, mut ahneel on myös typerän onnellinen virne naamallaan kun se silmät kiiluen hypistelee aarteitaan ja pohtii kuumeisesti mitä kaikkia ihanuuksia niistä vois saada kyhättyä...
Tämä porukka kuittaa täältä tähän ja lähtee suunnittelemaan seuraavaa investointia. Mikä luultavimminkin on oma talo, nää neliöt ei todellakaan riitä mulle, BlogCatille ja kaikille näille langoille.

Edit: Tähän loppukevennykseksi vielä jotain muutakin mikä on to-do-listalla, pakko päästä kokeilemaan!
img1696jp4.jpg