IMG_3551                               3558470573_fc1b4ca2af_m.jpg

Se on melkein kesä... Puut ja muut senkun vihertää, kukat kukkii ja linnut mekkaloi. Onneks tänään paistaa aurinko, eilen saatiin vettä ja ukkosti.

Alotetaas turhat lätinät vaikka sillä että sain sitte vihdoin ja viimein itteni tonne Ravelryyn. Suurin syy mikä mut sinne ajo oli ne kaikki ohjeet, tietty. Ensimmäiset viikot suurinpiirtein vaan ihmettelin ja surffailin, ja totesin että taisipa olla virhe... Siellähän saa aikaa kulumaan yhtäkkiä pari kolme tuntia niin ettei ees huomaa! :) Muutenkin oon koneella ihan liian paljon... Vähän se on vieläkin hakusessa et miten se oikeen toimii, mut kokeilemalla se sieltä kai aukee. Ja jos ennen oli se ongelma ettei oikeen tiedä mistä alottas kun blogeista löytyy kaikkia ihanuuksia mitä haluis tehdä, niin nyt vasta se onkin vaikeeta! Tuntuu ettei aika riitä mihinkään ja kaikkee haluis kokeilla.

Ajatuksena on tässä viime aikoina ollu sellanen, että pyrkisin opettelemaan uusia tekniikoita mahdollisimman paljon. Täs on nyt viime aikoina tullu tehtyä sitä tavis-sukkaa ja tavis-huivii ja tavis sitä sun tätä niin paljon et oiskohan aika vähän kehittää itseään... Ja muutenkin, kiva tehdä jotain uutta mallineuletta vaikka se sukka nyt muuten olis melko perus.

Toinen juttu on noi englanninkieliset ohjeet, siinä vaan on joku kynnys ettei uskalla tehdä niistä, varsinkin jos ei oo mikään piisofkeik-ohje niinsanotusti. Mulla on muutamia lontoonkielisiä kirjoja (joista en oo vissiin toteuttanu vielä yhtäkään ohjetta?) ja tietty nyt toi Ravelry ja Knitty.com mistä löytyy kaikkia hienoja juttuja. Pitäs vaan ottaa itteensä niskasta kiinni... Päh, kai se vaan on toi mun kärsimätön luonteeni, ei millään jaksais keskittyä liian kauaa vaan pitäs kaikki saada heti-heti-heti valmiiksi. Siitä muuten varmaan johtuu sekin et täällä ei pahemmin isompia töitä esitellä :), aina vaan sitä sukkaa ja muuta pientä.

Mut joo, on täällä pari valmistakin juttua, palaan astioille kuhan saan ne kuvattua.