Tämän viikon virallinen päläpälä-osio:

Murheita ne on pienetki murheet, vai miten se ny meni... Mitä seuraa siittä kun etusormessa on paperiviilto tai kaks, ja Ponyn bambuset kaks-kaks-vitoset on melkist uudet/jumalattoman terävät?? No ei ainakaa mitään iloista. Että tässä kohtaa sitä miettii et oliskohan vaan pitäny esmeks hioa ne puikot ennen ku alottaa yhtään mitään?!

Ensin tämä (nimeltä mainitsematon) sukankutoja tietty tekee huolella ja varoo sitä sormea, mut muutaman makian sohasun ja ärräpään jälkeen se koittaa tollata siihen sormeen laastaria. No ehän siitä tuu heonpeetä! Sit kokeillaan leikata siitä laastarista pelkät teipit ja homma jatkuu, vaikka välillä puikko nyhtääkin lankoja jopa siitä laastarista... Noh, sit se hakee apoteekista teippiä(juu, oikeen "valkoinen kuitukankainen hengittävä ihoteippi" jeejee) ja kappas, johan alko taas suihkimaan! Eikä sitä teippiä tarvii vaihtaa ku noin 1-2 kaaviotoiston välein, ji-huu...

3983771953_0c4827ba67_m.jpg  3984533544_cb83989de3_m.jpg

No en mä nyt pelkästään halunnu esitellä sormia ja teippejä, vaan että mitä tästä jupakasta oikeen seuras. ->

3983833771_aae550a61e.jpg

Alla varoen/hissukseen ja erilaisten laastarihässäköitten kera tehty sukka ja päällä se joka sit suju hivenen paremmin. Justinsa juu u... Et pitäsköhän purkaa? Ja jos, ni kumpi??? Ei jumankavita huvittas sitte yhtää! Nyt vois jopa sanoo että SAATTAA KETUTTAA! Ja siihen malliin ettei tiiä nauraisko vai heittäiskö molemmat ovesta mäkeen. (No ehkä kuitenkin koitan ensin jotain kastelua/pingotusta tai jotain? Jos ei auta ni sittehän mun on pakko pitää nää itellä, ikävää...)

Edittii 6.10.09: Joo gramman heitto on sukkien välillä... Nyt ne on pingottimessa, kevyesti suihkutin päällimmäisen eli pienemmän. Nii, ja näähän on kokoa 39-40, ihan liian suuret omaan jalkaan :(. Katotaan miltä näyttää kuhan kuivuvat. Palaan asiaan.