IMG_0036

Ja mulla siihen sopiva projekti nyt aluillaan :). Eli Pamela Wynnen February Lady Sweater (RavLink). Ohjehan juontaa juurensa Elisabeth Zimmermannin Baby Sweater on Two Needles takista joita oon tehnyt kaks, tämä ja tämä. En mitenkään tarkotuksella ajoittanut tämän alottamista helmikuulle, sattu vaan osumaan tähän ajankohtaan.

Räveltämössä oon tutkiskellut muitten tekemiä takkeja, mitä lankoja tyypit on käyttäneet ja mitä modeja itse kukin on tehnyt. Sieltä löytyy varmasti myös apua jos/kun tulee joku ongelma ohjeessa, ja varmasti näin käykin... Enpä oo vuoskausiin tainnut neuloa aikuisen kokoa olevaa takkia/puseroa/tms, luultavasti koulussa viimeks ja siellä tehtiin kaikki koneella. En aio ottaa mitään paineita valmistumisesta, teen pikkuhiljaa kun siltä tuntuu, toivotaan nyt kuitenkin et saan takin käyttöön ennen ens vuoden helmikuuta... ;)

IMG_0021

Langaksi valitsin Cascade 220 Heathersin, väri on nro 9546 (täällä voi ihailla värikarttaa). Lankakauppa Kujeesta löysin mieluisan värin ja siellä sattui vielä kaikenlisäks olemaan tarjouksessa nuo Cascadet, langat saapui viime perjantaina (vahingossa tuli tilattua myös sukkapuikot hehhe ja pakettiin oli sujautettu myös karkkeja, namnam!) ja tänään kerin kaikki vyyhdit. Räveltämössä katselin että monet tuon saman langan valinneet olivat neuloneet joko 4.5 tai 5 puikoilla, joten tilasin 4.5 pyöröt kun ne sattui puikkovarastosta puuttumaan. Mut kappas vaan kun tein mallitilkun niin päädyin kuitenkin valitsemaan nron 4 puikot, mun käsialalla tiheys osu noilla kohilleen ja koska pesun jälkeen tuo kuitenkin venahtaa on musta parempi tehdä hiukan napakampaa heti kättelyssä. Väri on ylemmässä kuvassa lähempänä totuutta, mut ei ihan oikein sekään...