IMG_4541

Tuntuu kuin viime vuosi ois mennyt jumalattoman nopeesti. Tapahtui joitakin isoja asioita, hyviä ja huonoja, toisaalta taas ei tapahtunut yhtään mitään, loppuviimeks hyvinkin vaikea vuosi. Noin niinkun henk.koht näkökulmasta katsottuna. Neulerintamalla alkuvuosi oli täysin kuollut mut loppua kohden piristyi oikein hienosti. Kaikenlainen kässäily ja näpräily on sekä rakas harrastus että jossain määrin myös hieno terapiamuoto. Ainakin näin mä sen asian nään.

Jos oikein tossa laskin niin seuraavanlainen saldo tuli vuodelle 2009:

Pipoja/myssyjä/hattuja 14kpl, huiveja/kaulureita 13kpl, sukkia/tossuja 29kpl (näistä suurin osa Sukkasadon aikana :)), 1kpl vauvalle peitto, FBS 2kpl, lapasia 2kpl joista toiset ilman peukaloa. Lisäksi yhdet lasten tumput ja aikuisten tossut hahtuvasta, pesukonehuovutus, näitä en muistanut kuvata enkä myöskään muista millon ne itseasiassa kutaisin... Lapaset meni siskontytölle joululahjaksi ja tossut jäi mulle, oikein mukavat ja lämpimät, en valitettavasti ees muista millä ohjeella ne tein.

Paljon tietysti opinkin, joitakin uusia tekniikoita esimerkiksi, mutta musta ennen kaikkea se itse tekeminen opettaa ja tuo kokemusta. Esmeks Sukkasadon aikana huomasin että vaikka oon tehnyt sukkia lähestulkoon aina, niin ne tietyt asiat/vaiheet voi tehdä monella tapaa tai sitten kehittää tyyliä jolla on tottunut tekemään. Pitäs opetella ottamaan vähän rennommin. Mullahan on paha tapa sortua viilaamaan pilkkua, toisinaan sitä vois pitää hyveenä mut toisinaan se piirre haaskaa aikaa eikä loppupeleissä vaikuta lopputulokseen yhtään mitenkään. Tässä ois yks asia mitä vois yrittää parantaa; lopettaa niuhotus. Mut minkäs koira karvoilleen voi... :)

IMG_0006

Loppuun vielä kuva iltapäivältä, kävelin järven jäälle uuden kamerani kanssa (enkä vieläkään saa siitä mitään irti... Vai pitäskö sanoa sillä). Piti tähän listailla vielä tämän uuden vuoden suunnitelmia/toiveita/lupauksia, mut aika on näköjään vierähtänyt ihan jossain muualla netin syövereissä, joten palaan asiaan joku toinen päivä. :)

IMG_0022