IMG_0001

Niin, piti jo ajat sitten kirjailla ylös tänne mitä suunnitelmia olis tälle vuodelle. Ei siis mitään ihmeellistä, mut jotain pikku juttuja. Ensinnäkin, se suurin asia, johon päädyin joulun alla kun yritin siivoilla tätä kaoottista huushollia; nyt on ihan pakko tehdä jotain tolle holtittomalle langan shoppailulle! Kun ei kertakaikkiaan MAHDU mihinkään, kaappitilaa on muutenkin tosi vähän. Ja siks toiseks alkaa suoraan sanottuna vituttaa noi pussukat, kassit, kenkälaatikot ja irtovyyhdit/kerät jotka vaan pyörii täällä valtoimenaan. Ostin Ikeasta 55 litrasen sängynaluslaatikon että saisin pöydiltä ja tasoilta noi langat johonkin jemmaan, mut eihän YKS nyt mihkään riittäny... Kaapit on edelleen pullollaan ja pienempiä muovilaatikoita lojuu näkyvillä. Eli toinen on haettava ja pikaseen.

Päätin siis lätkästä itelleni langanostolakon. Ei mitään totaalikieltäytymistä, ehei... :) Eikä mulla nyt mitään varsinaisia sääntöjä ole, mut päätin että ostan lankaa vain ja ainoastaan jos joku tietty projekti niin vaatii. (Toki tässä pystyis itteensä huijaamaan, mut yritän pysyä tiukkana). Pikku projektit, niinku sukat ja huivit jne pyrin tekemään noista langoista mitä mulla nyt on. Ja muutenkin koitan tuhota tota stääshii, ni voin sit hyvällä omallatunnolla ostaa lisää. Ellei sit käy niin hyvä tuuri et voitan lotossa ja voin ostaa oman talon jossa mulla on tietty TYÖHUONE, sittenhän ei niin väliä vaikka lankaa olis kontillinen...

Lupa ostaa on myös jos on joku supersupertarjous ja sit jos esmeks kirppikseltä löytää jonkun "löydön". Niinkun tänään kävi, hehheh, tossa kuvassa oleva Brage. En kyllä tiedä onks tää mikään löytö, made in Sweden by Klippans Yllefabrik AB. En vaan ole kyseiseen ennen törmännyt ja väri oli niin mua (ei oo muuten luonnossa noin tumma) et pakkohan se oli ostaa parisataa grammaa :). Tosta kuvasta muuten näkyy "100% villaa, koisuojattu", en oo koisuojattuakaan ennen nähnyt. Voiskohan tää olla joku vähän vanhempi tuote? Näistä mulle joku kiva huivi ehkäpä, Ishbel (RavLink) ainakin nakuttas.

Tästä päästäänkin sujuvasti asiaan joka liittyy ylläolevaan (lankalakkoon siis...), muutama juttu mikä on ollut to-do-listalla ja jotka haluan tehdä. Ehkä. Mä en viime vuonna juurikaan tehnyt itselleni mitään, ja nyt päätin et haluun viimeinkin toteuttaa February Lady Sweaterin. Räveltämössä ihailin monien tekemiä takkeja ja aattelin omani tehdä Cascade 220 langasta. Suomessa kyseistä lankaa myy Secretwool ja Lankakauppa Kuje, ja mulla kävi kerrankin tuuri kun Kujeesta löyty sopiva väri ja kaikenlisäksi Cascade oli tarjouksessa! Jei! Nyt on sitte FLS langat tulossa kotia kohti ja pitäis alkaa tutustumaan ohjeeseen. Toivon mukaan ymmärrän siitä jotain...

Sit yks mikä on vielä kaukaisissa haaveissa, Tikrun Sylvi. On kertakaikkiaan upee takki, mut mua ehkä hiukan epäilyttää riittääkö taidot sen toteuttamiseen. Tää on nyt vielä harkinnassa. Tähän vois linkata muitakin ehkä-juttuja, mut katellaan nyt, en aio ottaa mitään paineita, teen fiiliksen mukaan.

Uutta toki haluan oppia myös tänä vuonna. Ainakin magic-loop jäi viime vuonna kokeilematta vaiks piti. Niin, ja virkkaamista pitäs reenata, se on jotenkin mukamas vaikeeta, en tiedä. Ja sit lapasten peukalokiila, ei voi olla vaikee, pakko opetella jos vaiks sais tumppuja aikaseks. Kahtellaan, kai tää tästä selkiytyy, koitan olla niuhottamatta ja ottaa rennosti :). Loppuun kuva ihanuuksista jotka nappasin Titityyn välipäiväalesta, mahtava väri joka kuvassa ei tietenkään näy niinku pitäs... Mut enivei, hyvää viikonloppua kaikille!

IMG_0004