Mun uudenvuodenlupaus konahti aika tarkkaan 6.3. klo 17.30 tai no, siinä main. Lankalakko siis vaihtui lankalaihikseksi kun satuin kerrankin oleen kotona Wollmeisen päivityksen aikaan ja päätin ihan vaan piruuttani kokeilla saiskos sieltä mitään. No sai. Mutta olipa tuuria matkassa, koska luulin jo menettäneeni tämän saaliin kun Mozilla päätti heittää henkensä just sillä kriittisellä hetkellä kun klikkasin peipallissa että juu, maksetaan! Eipä hätiä mitiä, viestiä perään ja viikon päästä oli paketti postissa, jihuu! Täs onkin tää viikko nyt ihailtu ja silitelty ja huokailtu ja mietitty raaskiiko noista tehdä mitään ja joo pitää niistä jotain tehdä mut mitä?? Odotan et eteen tippuu joku hyvä ja kaunis ohje, luultavasti huivi. Ehkä?

Vuoden vaihteessa mietin tätä lankalakkoilua ja mitä sääntöjä itelleni asettaisin, enkä tainnut sillonkaan olla ihan totaalikieltäytymisen kannalla. Lauantaina oon menossa messuille ja annoin itselleni luvan ostaa lankaa mutta harkitusti, jos jotain mielekästä löytyy. Ainakin jotain sytomyssyihin sopivia aattelin katella, mulla ei oikeesti ole puuvillaisia tai bambuisia lankoja. Eikä muitakaan sopivia, sukkalankoja on kyllä riittämiin mut ne eivät kyllä käy. Niin ja pääsiäisenä Tallinnaan, hihihi, siis ulkomailtahan saa ostaa lankaa ihan mielin määrin... Tääkin lukee mun sääntökirjassa :). Tavoite kuitenkin pysyy samana eli varastoja on tuhottava. Kauheen montaa grammaa ei tänä vuonna vielä ole neulottu, joten syytä olis pistää niinsanotusti hippulat vinkumaan...

Tässäpä nämä syylliset (minähän en siis ole heikko, ehei, nämä kaks väkisin meni sinne ostoskoriin ihan ittekseen ja mä vaan katoin vierestä et oho ku luottokortti vinkasi).

DSCF0406

We're different paketti, värit Orient ja Okzident, 100% merino superwash, 150g vyyhti. Ihania...