IMG_0159

Ohje: Gabriel's Wings (RavLink)

Lanka: Wollmeise 100% Merino Superwash, Okzident, 110g

Puikot: 3.5

Koko: siipienväli about 140cm

Jaahans ja mitäs muuta: No voevoe, samantien ois voinu kyllä neuloskella kerän loppuun nii ois tullu vähän isompi, mutku ei vaan jaksanut. Alko puuduttamaan. Ja vaikka ton pykäreunan kanssa meinas tulla lopullinen uupumus, niin kyllä se kuitenkin kannatti kun malli on muuten melko simppeli. Lanka on kumminkin niin mahtisen väristä (ei tosin näy yhdessäkään kuvassa oikein!) että malli voikin olla yksinkertainen. Mun mielestä.

Alotin tän huivin ihan ykskaks, kun totesin et suutaril ittellään ei oo kenkii ja päästäiseks pitää saada jotain koristusta. Meni muutenkin viime viikkonen talviloma ihan jossain muissa puuhissa, vaikka piti saada se February Lady Sweater valmiiksi... Eipä ole paljoo edistynyt ja senkin olisin halunnut päälle kun lähetään Tallinnaan lauantaina. No ehkä ens vuoden pääsiäiseks sitte :).

Lisää huonoja kuvia:

IMG_0192

IMG_0186

Kuvissa vaaleamman sinisenä näkyvä on oikeesti semmonen syvä turkoosi tai petrooli. Tolla "uudella" kameralla on tänään yritetty parinsadan kuvan verran saada värejä toistumaan oikein, mutta kun ei niin ei... Näillä näkymin vahvasti näyttää siltä et vaihtoon lähtee tämä kamera. Nyt pitäs vaan jostain löytää joku hyvä merkki/malli, ehdotuksia otetaan vastaan! Ja kokemuksia, millä konstein saatte hyviä kuvia?