Kolmatta viikkoa mennään Sukkasadossa, mut vasta tänään sain aikaseks kuvata muutamat valmistuneet. Pitäis ehdottomasti olla joko irtojalat :) taikka joku jalkamallina, omien koipien kuvaaminen on mahdotonta. Lisäks haluun sen uuden kameran ja PIAN, toi nykyinen joutaa saunan taa.

IMG_0205

Ohje: Kalajoki (RavLink)

Lanka: Nalle (vanha kunnon 150g kerä), väri tumma harmaa, 87g

Puikot: 2.75

Koko: 38-39

Fiilis: JEES! Hieno kuvio ja ohje oli erittäin selkeä. Näitä lisää. Oli muuten ekat sukat koskaan kun oon tehnyt neljällä puikolla. Se tuntu jotenkin hankalalta, joten tokassa sukassa otin sen viidennen jeesaamaan. Puikot olis kyllä pitänyt olla 2.5, ois tullu vähän napakammat.

IMG_1331

IMG_0202

Ohje: Spring Cable (Räveltämös)

Lanka: Schoppel-Wollen Admiral Ombré, väri 1959, 67g

Puikot: 2.5

Koko: 38-39

Tein ohjeesta poiketen 64 silmukalla. Uutena juttuna mulle tuli toi kantapää, tommosta kivaa "verkkoa". Ja sitte näissä tehtiin kavennukset väärinpäin (puikon lopussa yliveto ja alussa 2yhteen), eikä tullut ees kauheen hullun näkönen vaikka niin aluks epäilin. Näistä tuli kivat, tykkään!

IMG_1323


IMG_1356

Ohje: Embossed Leaves, kirjasta Favorite Socks (Rav)

Lanka: teetee Pallas, ruskea, 105g

Puikot: 2.5

Koko: 39-40

Muuta nupinaa: Pallas on musta tosi kiva neulottava, mut tähän malliin ois sopinut ehkä hiukan ohuempi lanka. Uus juttu näissä oli kantalapussa oleva ainaoikein reuna, tulipa sekin kokeiltua. Ja kärkeen tehtiin tähtikavennus, sekin ensmäinen laatuaan mulle. Mitäs vielä? Niii, lanka loppu kesken viime metreillä! Kärjestä oli muutama sentti neulomatta... Tilasin sitte samoin tein kaks kerää, saanpahan toiset sukat sitte eikä jää yks vajaa kerä tänne pyörimään.

Seuraavaksi tulossa miesten kokosia sukkia, toiset valmiit ja toiset melkein valmiit.