IMG_0092

Siskon plikka täytti hurjat neljä vee viime sunnuntaina ja sai multa tämmösen mekkosen lahjaksi. Vielä en oo kuullu oliko sopiva tai tykätty. Toivon mukaan saan tänne kuvan myöskin in action.

Mekko neulotaan ylhäältä alas pyörönä (tietty, siis enhän mä nyt mitään saumoja ala ompelemaan...) ja jonkun verran tein muutoksia ohjeeseen. Yläosan tein sileää helmineuleen sijaan, lisäyksiä jatkoin kunnes oli 180 silmukkaa ja sen jälkeen jatkoin noin 40 kerrosta suoraan. Helmasta jätin röyhelön pois ja tein samanlaisen ainaoikein/reikärivi pätkän kun tuohon yläosan alareunaankin.

Lanka oli alunperin valkoista Nallea (sitä vanhaa kunnon 150g/kerä, juu tuli hamstrattua ennen ku katos kaupoista...) Ensimmäisen vyyhdin, eli ton punasemman, värjäys meni persiilleen ja toisesta tuliki sitte semmonen puol-jees. Raidottuu tollai typerästi vinoon ja on muutenkin mun mielestä hiukan tyhmä. No eipä voi mittää, tämmönen siitä nyt vaan tuli :).

Speksei:

Ohje: Shades of Summer Dress (RavLink), kukka täältä

Lanka: Nalle, värjätty Nitorilla, 135g

Puikot: 3.5

Koko: 4-5 v

IMG_0188_2

Sukkia on tulossa vielä ainakin yhdet (valmiina jo, mut kuvaamatta), toivottavasti myös toinen pikkupari ehtis vielä mukaan sukkasatoon. Aikaahan on vielä ruhtinaallisesti sunnuntaihin...

EDIT:

Jep, liiiian lyhyt siittä sit tuli, voi hö :( ! Harkitsen nyt josko purkas helman ja jatkais pidemmäksi, lankaa kuitenkin on vielä jäljellä. Ja on kuulemma mieluinen mekko, ja sehän on tietty ihan parasta!

2010 syksy 278

2010 syksy 275

2010 syksy 280