IMG_0453

Tänään ristiäiset ja mulla aikataulu taas ihan kunnossa :). Perinteiseen tyyliin vedettiin viimisellä viikolla kunnon loppurutistus... No mutta, valmista tuli ja sehän on pääasia.

Keväällä ostin Pronksista Tallinnasta upean värisiä Any-lankoja ja nyt halusin vihdoin päästä kokeilemaan miten ne toimii. Ihana lanka! Ainut miinus ehkä on langan katkeaminen todella helposti, mutta muuten tykkään kympillä. Ja ne värit, aijjai, upeita! Kuvaan en ihan saanut todellista väriä tallennettua, tuo turkoosi on hivenen lämpimämpi sävyltään.

IMG_0456

Ohje: Sockyarn Baby Hat (Rav)

Lanka: ANY Sokilõng 7/2, vaalea turkoosi nro 435, 26g

Puikot: 2.5

Superhelppo ohje, nopea, kiva. Aloituksen silmukkamäärä tuntui pieneltä, tein siis hiukan isomman ja sehän tais olla virhe? Tais tulla minipipon sijaan jättivauvan pipo... Noooo, menee sit vähän kauemmin :) (tää on tää mun iänikuinen selitys kun koko menee pieleen!).

IMG_0454

Ohje: Siljan lapaset (Rav)

Lanka: ANY Sokilõng 7/2, vaalea turkoosi nro 435, 16g

Puikot: 2.25

Löysin tuon ohjeen Ravelrystä, mut unohdin lukea sen kun alotin ja tein vaan fiiliksen mukaan :D. Eli pistin ton linkin vaan niinkun viitteeks. Ehkä ois kuitenkin pitänyt tehdä ohjeen mukaan, mulla ei oo minkäänlaista käsitystä onko nää hyvän kokoset :).

Mutta joo, tällanen setti lähtee tänään lahjaksi meidän perheen viimisimmälle tulokkaalle. Hiukan jo jännittää minkä nimen Herra Pötkylä saa.. :)

IMG_0442