Pirkkalankaa jäi Skideistä sen verran et kuvittelin saavani niistä parit Wurm-pipot (ohje on näköjään myös meitin kielellä). Toki se kuvitelma oli väärä, eli nää on nyt vaan melkeinwurmit. Toistoja siis vähemmän kun ohjeessa.

IMG_3346

Tässä joustinta 1x1 (oikeat kiertäen) 10krs, puikot 3.5, koko S. Kaavion toistoja puikoilla nro 4 joku määrä ja kavennukset aloitettu hiljalleen jo hyvissä ajoin. 76g näytti vaaka. Kaiken lisäks aloitin huomaamattani oikeilla kerroksilla noi toistot... :/

IMG_3343

Koko S ja joustin samoin kuin yllä puikoilla 3, tähän en tehnyt lisäyksiä vaan jatkoin 90 silmukalla ja nro 4 puikoilla. Ja taas neulottu kunnes kerän loppu häämötti ja kavenneltu miten sattuu ja missä sattuu. 75g, eikä jääny ku pari senttii lankaa. Ihan käyttökelposet myssäkät, vaikkei mennykkään ihan niinku strömssöössä.

Koko viikko on ollu ihan persimonista, joku hiton syysväsymys taikka sitten on TAAS flunssa tulossa. Koko ajan väsyttää ja paikat kolottaa eikä mitään saa aikaseks. Täysin pläääh-meininki siis. Ens viikon on syytä olla parempi tai muuten palaa käämit.

Loppukevennys on ihan pakko laittaa: Huom kuvissa aivan upea kissalamppu suoraan 80-luvulta :D. Toi oli joskus mun ja kuvissa heiluvan siskoni huoneessa kun oltiin kakaroita, ai että, on se hieno...