Löysin Katiijan blogista linkin vauvan sukkaohjeeseen, nää on tosi hauskan näköset ja tarina sukkien takana on koskettava. Mä oon tehnyt kaikille siskojeni vauvoille ja kaverien vauvoille näitä tossuja ja nyt kaipasin vähän vaihtelua kehiin. Näistä tuli tosi hauskat! Kiitokset vielä Katiijalle linkistä ja osuvasta nimestä sukille.

2791940383_6513bed0d2.jpg

Ohje: "Junasukat"
Lanka: Sisu (Kool-Aidilla värjätty), 34g
Puikot: 2

Näitä neuloessa muistu mieleen yhdet sukat jotka sain joululahjaks monta vuotta sitten, ne oli mun lempparit, enkä malttanut luopuu niistä millään vaikka ne lopulta oli ihan puhki kuluneet. Sanoin niitä makkarasukiks :). Aattelin sitte kokeilla Junasukkien ohjetta vähän muuttelemalla saisko niihin sellasta "makkarameininkiä", tulos on tässä:

2792794246_bc7990b3ed.jpg

Ohje: Junasukista muokattu
Lanka: Drops Alpaca, väri 2918, 27g
Puikot: 2

Tää oli ensimmäinen kokemus Dropsin Alpacasta ja vaikka se kerä tuntuu ihan taivaalliselta kädessä, neulottaessa se osottautu melko haasteelliseksi. (Onneks en oo hamstrannu sitä enempää mihinkään isoihin projekteihin. Mun taidoilla ja kärsivällisyydellä ei tästä langasta valmistuis ikinä mitään...). Kuten kuvasta näkyy, puikkojen vaihtumiskohta loistaa rumana kilsojen päähän, eli täs langassa kaikki epätasasuudet käsialassa kyllä huomaa. Lanka oli tosi liukasta ja Knit Picksin puikothan oli tässä tapauksessa ihan osuva valinta, hehhe... Mutta loppujen lopuks sukat on ihanan pehmoset ja pienistä kauneusvirheistä huolimatta nää saa varmasti kodin tulevana jouluna.

Junasukkia teen varmasti lisää, just joulua aatellen, mallia on helppo muokata sopivaksi erikokoisille "vauvoille". Näähän on paljon hauskemmatkin kun ihan perussukat. Ja kaikki kaappiin hautautuneet kerän perät onkin helppo kuluttaa näihin.