(No johan on taas räväkkää otsikointia pukannu viime aikoina...)

Nonnih, asiaan, teki mieleni opetella kärjestä aloitetut sukat. Ullasta löysin selkeän ohjeen kuvien kera, apuna käytin myös taas kerran tätä tiimalasikantapään ohjetta. Sopivaa/mua miellyttävää lankaa ei MUKAMAS taaskaan ollu koko huushollissa, joten päätin sit tuhota ton Nallen lopun näihin. Ja se menikin ihan just eikä melkist tasan...

3608380736_b7a14326eb.jpg

Ohje: Haruha sukat

Lanka: Nalle Colori (834), 51g

Puikot: 2,5

Mulla oli suuria vaikeuksia lukea tota kaaviota oikein :), harrastin siis purkamista useaan eri otteeseen... Eka sukka oli jopa viit vail valmis kun huomasin et kappas, oon lukenu kaaviota alusta lähtien ihan päin kettua... No siinä vaiheessa vielä vähäsen hymyilytti ja alotin alusta. Mut jossain vaiheessa tää oma harvapäisyys ton keskittymisen suhteen alko riipiin siihen malliin et annoin virheitten jäädä. Ei niitä kukaan näe jos ei osaa kattoa ;). Tiimalasi oli mukava tehdä taas pitkästä aikaa mut siitä tuli jotenkin epäsiisti, eli parannettavaa on näköjään silläkin saralla.

Muitakin tänä keväänä valmistuneita sukkia kuvattiin tänään, mutta ne(kään) ei oikeen onnistunu, joten yritän joku toinen pvä paremmalla tuurilla=valolla.