Jossain (Novita?) näin joskus tälläset lapaset missä oli varsi neulottu jollain normilangalla ja kämmen+peukku huopuvalla langalla. Myös JaanaMaa-blogissa on hienoja lapasia tällä tyylillä. Päätinkin sitten kokeilla myös itse, hahtuvaahan löytyy ihan vaan pari kiekkoa... Ja tähän voi hyvin käyttää sukista jääneet jämälangat.

Valitettavasti "ennen"-kuva jäi ottamatta kun piti saada noi nopeesti koneeseen ja unohtu sitten koko homma, mut voin kertoo et melko koomisen näköset oli ennen pesua! Ja seuraavat kun teen niin kokeilen ENSIN 40 asteessa... Nää heitin reteesti kuuteenkymppiin ja HYVIN huopu :). Oli aikamoinen taistelu saada niistä ees omaan käteen sopivat, ja aika naftit on täytyy myöntää. Mut hei, tää oli eka testipari.

IMG_0033

Lanka: Nalle ja 2-säikeinen hahtuva (liukuvärjätty, ehkä ruska tms?), paino yht. 75g

Puikot: 2.75 ja 5

Näitä varmaan lisää, nopeet tehdä ja saa noita varastojakin tuhottua. Mukava pikku väliprojekti, jos haluu vaihtelua. Ajatushan lähti alunperin siitä kun siskoni mainitsi ettei likan lapaset pysy kädessä. (Johtuu ehkäpä siitäkin että kyseinen laps on noin 5 vuotta liian nuori noihin lapasiin... :) Köhköh, miten niin oon hyvä arvioimaan kokoja??). No mut siittä se sit läks ja koitetaan nyt saada sitten eri kokosia varastoon nii saa sit kaik kakarat SOPIVAT lapaset. Nyt lättyjen paistoon, mukavaa viikonloppua kaikille!

IMG_0028