4174818508_663f57d92b.jpg

Ohje: Child's First Sock in Shell Patten, Nancy Bush, kirjasta Knitting Vintage Socks, RavLink

Lanka: OnLine Supersocke 100, väri 44, 62g

Puikot: 2.25

Koko: 37-38

Loppua kohden vauhti vähän hyyty :). Enkä kyllä pitänyt ees mitään kiirettä tän viimisen parin kohdalla. Vielä ois ollut monta ohjetta mitä oisin halunnut kokeilla, mut nyt taitaa olla aika siirtyä muihin juttuihin. Jatketaan sukkia sit taas myöhemmin.

Mulla on ollut tää kirja jo jonkun aikaa, mut vasta nyt päätin tehdä siitä jotain ja selatessa löytykin tosi monta kivan olosta ohjetta. Jotenkin on ollu vaikeeta alottaa tosta kirjasta mitään, en tiedä mikä siinä on tökkinyt. Kai kuvittelin et ohjeet on liian vaikeita mulle ja vielä lontooks hui! Mut ainakin tämä kyseinen ohje osoittautui todella selkeesti kirjotetuksi ja kaaviokin oli lopulta aika helppo muistaa. Tykkään tosi paljon kuviosta, näitä vois tehdä joskus toistekin.

Näistä sukista tuli aika kapeaan jalkaan sopivat, pitää muistaa se myös seuraavalla kerralla jos lanka/puikot on samaa luokkaa. Ohjeesta poikkesin vaan varren joustimessa joka on 15krs ja kärjessä normi nauhakavennus ilman mitään silmukointeja...

Tämän vuoden Sukkasato loppuu siis huomenna, teen jossain välissä jonkun sortin yhteenvedon omasta sadostani. Kuulemiin.