Sys täytti pyöreitä marraskuussa ja lupasin tehdä jotain mitä sankari itse haluaisi. Mulla oli toiveena ainoastaan se että ohje ois joku sellanen mitä en oo ennen tehnyt ja et langaksi kävis Wollmeise (niistä on todellakin pakko alkaa tekemään jotain, kun kaikki paikat pursuaa lankoja...). Selattiin sitten Ravelryn ohjeita ja levitettiin Wollmeiset pitkin kämppää ja ohjeeksi valikoitui Boomslang kauluri (ladattavissa Ravelrystä) ja väreiksi Heavy Metal&Frosch.

Puikot kolmoset ja vaihdoin suuntaa aina värinvaihdon kohdalla, niin ei tarvinnut neuloa nurjaa... Laiska kun olen :). Tosin kerroksen vaihtumiskohdassa oli vähän miettimistä, et miten langat kieputtelee ja loppua kohden alkoi jo sujumaan ihan ok. Kyllä siinä semmonen "sauma" näkyy, mut ei mun mielestä liian häiritsevästi. Sen saa niskaan piiloon... Lankaa kului yht. 137g.

IMG_3462

IMG_3451

IMG_3458

Ja koska lankaa jäi reilusti, päätin sutasta pipon vielä kylkiäisiksi. Ohje on Rikke Hat (Rav), tein kaksinkertasella langalla 3.5/4 puikoilla, yht. 96g. Tykkään ihan hirveesti lopputuloksesta, haluan itellekin tämmösen!

IMG_3452

Ja lankaa jäi sit vielä tostakin yli... :D Virkkasin vielä parit kukkaset ja kiinnitin niihin hakaneulat. Ohjeen löysin jonkun (?) blogin kautta ja löytyy Ninuskan blogista, todella hyvä kuvitettu ohje.

IMG_3432