IMG_19

Ohje: Gaenor (Ravelrystä ostettavissa)

Lanka: BC Garn Shetlandsuld, väri ny24, 106g

Puikot: 4

Koko: 182cm x 74cm

Nillitysosio: Aloitin tämän huivin jo huhtikuun alussa. Tästähän piti tulla matkaneule mut reunapitsin kaavio ei jäänyt päähän mitenkään helposti, joten tää jäi sitten tänne notkumaan ikuisuuksiksi. Jossain vaiheessa alkukesästä olin kutaissut noin puolet huivista ja kesällä en tehnyt kerrostakaan. Nyt oli pakko ottaa itteään niskasta ja väkisin vääntämällä neuloin loppuun just ennen syyskuun alkua. Ja mitä tästä opimme taas kerran: kun alotat jotain, tee se HETI loppuun.

Lopputulos oli nimittäin aika koominen näky, alussa käsiala ollut nättiä ja tasaista, loppupää onkin sitte ihan eri näköinen... Eli puolet huivista näyttää ok ja toisen puolen sakarat on suurempia/lörpsähtäneitä. Yök. Kastelu ja pingotus auttoi jonkun verran, nyt tota eroa ei huomaa ihan niin helposti. Mut kyllä pisti ketuttamaan tämä mokailu! Siks tuo pingotuskin varmaan jäi ja jäi, kun ei kiinnostanut yhtään kattella tommosta muotopuolta.

Lanka on aika karheaa, mut silti tykkäsin. Mullon pari vyyhtiä vielä jäljellä samaa väriä, jäävät odottelemaan jotain kivaa ohjetta. Jos teen vielä joskus toisen Gaenorin, niin luultavasti lisäisin/kaventaisin silmukoita harvemmin, niin tulisi pikkasen kapeampi. Muuten ihan kiva ohje ja tuo reunapitsi on musta nätti.

IMG_9